TÜMSİAD İç Anadolu Bölge Toplantısı

TÜMSİAD İç Anadolu Bölge Toplantısı


SİVAS (A.A) - Türkiye Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İç Anadolu Bölge Toplantısı Sivasta yapıldı.
     TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yıldız, Sivas Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Ankara ve Kayseride yapılan bölge toplantılarının ardından üçüncü bölge toplantısını Sivasta gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Özellikle son yıllarda Türkiyenin gelmiş olduğu büyüme rakamlarının bir çok şeyi özetlediğini ifade eden Yıldız, Dolayısıyla TÜMSİAD olarak bu rakamların daha yukarı doğru ivme kazanması yolunda yapacağımız katkıları değerlendiriyoruz. Gerekli incelemeleri, gerekli istişarelerimizi burada yapıyoruz. Dolayısıyla yapacak çok şey var dedi.
     TÜMSİAD Sivas Şube Başkanı Murat Şahin ise derneklerinin Sivasta yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Şahin, Türkiyenin özellikle son yıllarda dünyada dikkat çeken şekilde gelişmeye, büyümeye ve üretmeye devam ettiğini belirterek, teşvik uygulamasında Sivasın 4. sırada yer aldığını kaydetti.
     Yeni yatırım yapacaklar için Sivasın, Güneydoğu ve Doğu Anadoludan sonra en avantajlı iller arasında yer aldığını dile getiren Şahin, Dünyada tek sedef merkezi olan Kangal Balıklı Çermiği, Divriği Ulu Cami, Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi eserleri ile jeotermal kaynaklar, turizm yatırımcılarını beklemektedir diye konuştu.
     Toplantıya Ankara, Konya, Kayseri, Yozgat, Karaman, Niğde, Nevşehir ve Aksaray TÜMSİAD Şube Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber TÜMSİAD İç Anadolu Bölge Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER