TÜMSİAD Gaziantep Şubesinde seçim

TÜMSİAD Gaziantep Şubesinde seçim -Şube Başkanlığına Cuma Çekici yeniden seçildi


GAZİANTEP (A.A) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanlığına Cuma Çekici yeniden seçildi.
     TÜMSİAD Gaziantep Şubesinin dernek binasında yapılan olağan genel kurulunda, başkanlığa tek aday olan Cuma Çekici üyelerin güven oyunu aldı.
     Çekici, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada, TÜMSİADın 13 bini aşan üye sayısı ile en etkin sivil toplum örgütlerinden biri haline geldiğini vurgulayarak, çok eski denilebilecek sanayici ve iş adamları derneklerinin önüne geçtiklerini savundu.
     Gaziantepin gelişen sanayisine paralel olarak kendilerinin de dernek olarak bundan sonrası için daha etkin bir rol üstleneceklerini dile getiren Çekici, şunları kaydetti:
     Gaziantep iş dünyasında, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesine katkıda bulunmaya, işletmelerimizin, toplam kalite yönetimi standartlarına uygun çalışmalarını teşvik etmeye, üyelerimiz arasında ekip çalışması anlayışını yayarak, kurumsallaşmaya ve köklü müesseselerin ortaya çıkmasına katkıda bulunmaya, toplumumuzun kültürel ve manevi değerleri ile beslenmiş, evrensel iş ahlakını özümsemiş, örnek iş adamı ve verimli işletme modelinin oluşmasına ve yaygınlaşmasına destek olmaya dün olduğu gibi bugün de devam edeceğiz. TÜMSİAD, Türkiye ekonomisinin önemli dişlilerinden birisidir. Bu dişlide görevini en iyi şekilde yapmaya, ülkemizi ve insanlığa hizmet eden bir yapı olarak bulunmaya devam edeceğiz.
     Çekici, kendisini bir dönem daha başkanlığa layık gören üyelere de teşekkür etti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
<< Önceki Haber TÜMSİAD Gaziantep Şubesinde seçim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER