TÜMSİAD Başkanı Kesik, Toçoğlunu ziyaret etti

TÜMSİAD Başkanı Kesik, Toçoğlunu ziyaret etti


SAKARYA (A.A) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Murat Kesik, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toçoğlu, şehirde sivil toplum örgütleriyle kurumlar arasında samimi bir havanın olduğunu ve bunun şehrin hızla kalkınmasını da beraberinde getireceğini kaydetti.
     Toçoğlu, şehrin kalkınması için, birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini belirterek, Şehrimiz yaşanabilir, güzel bir şehir. Bizler kadar iş adamlarımızın da şehrin geleceği için fikir üretmesi, köklü çalışmalara imza atması gerekiyor. Sakaryada değişim ve gelişim süreci hız kesmeden devam edecek şeklinde konuştu.
     Büyükşehirin gayretli çalışmalarını takip ettiklerini ve desteklediklerini kaydeden Murat Kesik ise Şehrimizin gelişmesi için projeler üretecek ve birlikte çalışma ortamının içerisinde olacağız. Şehir aidiyetinin oluşturulması konusunda önemli girişimlerde bulunan ve bizleri çok güzel bir şekilde ağırlayan Sayın Başkanımız Zeki Toçoğluna çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber TÜMSİAD Başkanı Kesik, Toçoğlunu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER