TÜMSİAD Adana Şubesi 4. Olağan Genel

TÜMSİAD Adana Şubesi 4. Olağan Genel Kongresi -Deniz Köse yeniden başkanlığa seçildi


ADANA (A.A) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi 4. Olağan Genel Kongresinde Deniz Kösenin yeniden başkanlığa seçildiği bildirildi.
     TÜMSİADdan yapılan açıklamaya göre, dernek binasında gerçekleşen TÜMSİAD 4. Olağan Genel Kongresinde, mevcut başkan Deniz Köse, yeniden başkanlığa seçilerek bu görevi 2 yıl daha yürütecek.
     Köse, kongrenin ardından yaptığı konuşmada, TÜMSİADın Türk ekonomisine çok büyük katkı sağladığını, Türkiye sınırlarını aşarak uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
     Her geçen yıl üye sayımız artıyor. Hızla büyüyoruz ve güçleniyoruz. Hedefimiz, güç bir birlik oluşturarak, kalkınarak ve yardımlaşarak Türk ekonomisine büyük katkıda bulunmaktır. Yeni dönemde yeni arkadaşlarımızla daha da güçleneceğimize inanıyorum. Eski yönetimdeki arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederken, aramıza aldığımız yeni arkadaşlarımıza da şimdiki görevlerinde başarı diliyorum.
     Kongrenin ardından, Hakan Can, Türker Solak, Hakan Özdeğer, Saim Çetenak, Mehmet Aslan, Ahmet şahin, Zeki Makaracı ve Çağatay Bayındır, TÜMSİADın yeni yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan isimler oldu.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber TÜMSİAD Adana Şubesi 4. Olağan Genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER