Tuğamiral İmren, Şehit ve gazi yakınlarının

Tuğamiral İmren, Şehit ve gazi yakınlarının sorunlarını dinledi


MERSİN (A.A) - Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Silifkede resmi dairelerde görev yapan şehit ve gazi yakınlarının sorunlarını dinledi.
     Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar ve beraberindeki şehit yakınları tarafından Silifke Kaymakamlık binası girişinde karşılanan İmrene, Akdeniz Bölge Komutanlığı Kurmay Başkanı Deniz Kurmay Albay Atilla Demirhan ve Merkez Komutanı Deniz Albay Ekrem Özer ile birlikte eşleri de eşlik etti.
     Silifke Kaymakamı Fatih Damatları makamında ziyaret eden Tuğamiral Hayrettin İmren, ilk olarak Şeref Defterini imzaladı. Tuğamiral İmren, Şehit ve Gazi yakınlarımızın sorunlarını dinlemek ve onlarla görüşmek üzere geldiğim Silifke-de bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kaymakamımız Fatih Damatlar-a da şehit ve gazi yakınlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve destekten ötürü ayrıca teşekkür ediyorum- dedi.
     Silifke Kaymakamı Fatih Damatlarda, Akdeniz Bölge Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve eşine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, kendilerine Silifke-nin tarihi ve kültürel değerlerini anlatan çeşitli hediyelerde bulundu.
     Daha sonra Kaymakamlık Toplantı salonuna geçen Akdeniz Bölge Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, burada şehit ailelerini ve yakınlarını hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek, onları çok sevdiklerini ve her zaman yüreklerinde taşıdıklarını ifade etti. Tuğamiral İmren, her zaman Şehit ve Gazi Ailelerini düşündüklerini ifade ederek,-Vatan için yapmış olduğunuz fedakârlıklar, asil, onurlu, haysiyetli duruşunuzdan dolayı tüm gazi ve şehit yakınlarımızı kutluyorum. Onlar bizim göz bebeklerimiz. Gereken bütün yardım ve imkânlarımızla onların yanındayız. Toplantıya katılan bütün herkese teşekkür ediyorum- dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Tuğamiral İmren, Şehit ve gazi yakınlarının Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER