TÜ akademik yükseltme ve ödül töreni

TÜ akademik yükseltme ve ödül töreni -Akademik unvanı değişen 117 personel için tören düzenlendi


EDİRNE (A.A) - Trakya Üniversitesinde (TÜ) akademik unvanı değişen 117 personel için tören düzenlendi.
     Edirne Valisi Gökhan Sözer, Balkan Kongre Merkezinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Trakya Üniversitesinin kente büyük katkılar sağladığını belirtti. Akademik çalışmalara emek veren öğretim üyelerine teşekkür eden Vali Sözer, Bugün bir akademik törenle birlikteyiz. Bilime ve akademik çalışmalara emek ve katkı sağlayan kişilere rütbeleri ve rütbeleri verilecek. Ben akademik unvanı yükselen tüm öğretim üyelerini tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum dedi.
     TÜ Rektörü Prof. Dr. Enver Duran da Türkiyede her 5 öğrenciden birinin üniversitelerine birinci tercih yaparak geldiğini belirtti. Üniversitelerinde 1429 akademik personel bulunduğunu ifade eden Duran, bugün bu personellerden 117sinin akademik unvanının yükseleceğini söyledi.
     Üniversitelerindeki eğitim sistemi, alınan başarılı sonuçlar, yeni açılan fakülteler ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Duran, eğitime katkı veren herkese teşekkür etti.
     Konuşmaların sonunda akademik unvanı değişen 117 personel cübbelerini giyerek teşekkür belgelerini aldı. Törende ayrıca üniversiteden emekli olan 23 personele de teşekkür plaketleri verildi.
     (MŞ-NER)
<< Önceki Haber TÜ akademik yükseltme ve ödül töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER