TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu:

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu: Şehrin ekonomisini canlandıracak olan krediler, ticari kredilerdir


TRABZON (A.A) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, şehrin ekonomisini canlandıracak olan kredilerin, ticari krediler olduğunu söyledi.
     Garanti Bankası Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Barboros Gedikli, Hacısalihoğlunu makamında ziyaret ederek, bankanın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi sundu. Hacısalihoğlu, Garanti Bankası Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğünün Trabzonda kurulmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, Gedikliye yeni görevinde başarılar diledi.
     Bankaların son bir yıldaki ticari kredilerinde yüzde 40a yakın oranda düşüş olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, Bankacılık sektörü daha çok bireysel kredi ve kredi kartlarına yoğunlaştı. Şehrin ekonomisini canlandıracak olan krediler, ticari kredilerdir. Bölge müdürleri olarak sizlerden beklentimiz, piyasada ihtiyaç duyan firmalara ticari kredilerin açılmasıdır dedi.
     Gedikli, daha önce İstanbul merkezli yürütülen Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğü çalışmalarının, artık Trabzondan sürdürüleceğine dikkati çekerek, Samsun ile Hopa arasında 38 şubemiz bulunuyor. 8 şubemiz bulunan Trabzonda bu sayı önümüzdeki yeni dönemde artırılacak diye konuştu.
     Bölge Pazarlama Müdürlüğü ve Krediler Müdürlüklerinin de Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüreceğini anlatan Gedikli, şöyle devam etti:
     Bu operasyon ile müdürlüğümüz bölge ekonomisine daha yakın oldu. İş dünyasına daha kolay, hızlı ve rahat hizmet götürme imkanına kavuştuk. Bankamızın imkanlarını burada daha yoğun sunacağız. Bölgede daha fazla ve tabana yayılan kredilere yöneleceğiz. Şube sayısını da artırmayı öngördük. Uygulama önümüzdeki dönemde yapılacak.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER