TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğüne

TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğüne Mahmut Ulaş atandı


KAYSERİ (A.A) - TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğüne, TSE Kayseri Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü Mahmut Ulaş atandı.
     Ulaş, yaptığı açıklamada, Gaziantepte Ürün Belgelendirme Müdürlüğü yanında Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğünün de hizmet vermeye başladığını belirtti.
     Merkezi Gaziantepte bulunan TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğüne kendisinin atandığını ifade eden Ulaş, şöyle devam etti:
     Yakın tarihte yurt dışında şubeleşme çalışmaları da başlatan TSE 5 adet yurt dışı temsilciliği, 9 adet yurt dışı çözüm ortağı ile müşterilerine uluslararası pazarda da yerinde hizmet vermeye başlamıştır. TSE kurum olarak hizmetlerinin neredeyse bütünü için akredite olmuş, laboratuvarlar, ürün belgelendirme, hizmet belgelendirme, sistem ve personel belgelendirme, gözetim ve muayene hizmetleri ile müşterilerine verdiği hizmeti daha iyi seviyelere taşıma gayreti içindedir. Hizmetlerini sanayici, üretici ve tüm paydaşlarının pazar payını, kalitesini ve verimliliğini artırarak daha sürdürülebilir bir şekilde kuruluşların çalışmasına imkan sağlayacak şekilde devam ettiren TSE, tüm paydaşlarının görüş ve önerilerini alarak onlarla hizmet kalitesini artırmayı hedeflemektedir.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğüne Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER