Trakya Fotoğraf Rallisinin son etabı tamamlandı

Trakya Fotoğraf Rallisinin son etabı tamamlandı (Fotoğraflı - Görüntülü)


TEKİRDAĞ (A.A) - Trakya Klasik Otomobilciler Derneğince düzenlenen Trakya Fotoğraf Rallisinin Tekirdağdaki son etabı tamamlandı.
     Trakyayı fotoğraflamak için 16 klasik otomobille Edirneden hareket eden nostalji meraklıları, Tekirdağa ulaştı. Tekirdağ Festival Alanında düzenlenen klasik otomobillerin gösterisi, Tekirdağlılar tarafından ilgiyle karşılandı.
     Trakya Klasik Otomobilciler Derneği Başkanı Murat Erşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ralliyi Trakyanın en güzel fotoğraflarını çekerek, sergilemek amacıyla düzenlediklerini söyledi.
     Türkiyenin ilk rallisinin Trakya topraklarında yapıldığını anımsatan Erşen, Amacımız, Trakya topraklarında yapılan ilk resmi rallinin tekrar gündeme getirilmesi, bunun yanı sıra gelişen teknoloji çağında, bu güzel araçları koruyup kollama adına Tekirdağda da bir oluşumun olmasını da tetiklemek dedi.
     Edirne-Kırklareli turuyla rallinin 1. etabını, Kırklareli-Tekirdağ turuyla da rallinin 2. etabın tamamladıklarını ifade eden Erşen, şunları kaydetti:
     Rallinin son etabı olarak vatandaşlara görsel anlamda renk katmak ve direksiyon hakimiyetimizi test etmek amacıyla ufak bir gösteri yaptık. Buradaki etkinliğe 20 araç katıldı, ancak bunun sayısının daha da artmasını istiyoruz. Amacımız Trakyada bu tür etkinliklerin daha fazla artması ve bu araçları vatandaşlara sevdirmek ve yaşatmak.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Trakya Fotoğraf Rallisinin son etabı tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER