Trafik kazasında yaralanan Kıbrıs gazisi Çakır,

Trafik kazasında yaralanan Kıbrıs gazisi Çakır, Tarsusta sağlığına kavuştu


MERSİN (A.A) - Tokatta geçirdiği trafik kazasının ardından sol bacağından yaralanan Kıbrıs gazisi Hüseyin Çakır, farklı illerde 4 kez ameliyat olmasına rağmen Tarsusta yapılan 5. ameliyatla sağlığına kavuştu.
     Memleketi Tokatın Erbağ ilçesinde 3 Şubat 2008 tarihinde geçirdiği trafik kazasında sol bacağı parçalanan 3 çocuk babası otobüs şoförü Hüseyin Çakır (58), kazanın ardından ameliyata alındığını ve 70 gün sonra iyileşeceğinin söylendiğini kaydetti.
     Ameliyatın üzerinden 3 ay geçmesine rağmen sol bacağının üstüne basamadığını ve koltuk değneğiyle yürüdüğünü, ağrılarından kurtulamadığını belirten Çakır, yaşadıklarını şöyle anlattı:
     Daha sonra İstanbula gittim. Orada da yapılan ameliyatın uygunsuz olduğunu söyleyip, yeniden ameliyat ettiler ve 3 ay sonra yürüyeceğimi söylediler. Ancak yine yürüyemedim. Bu kez, İzmirdeki askeri hastaneye gittim. Orada da kemiğin tutmadığı söylenerek yeniden ameliyat edildim. Yine koltuk değneklerini atamadım. Sancı ve ağrılardan duramıyordum. Çaresiz kaldım. Bu kez Ankaradaki GATAyı (Gülhane Askeri Tıp Akademisi) tavsiye ettiler. Orada ortopedi servisinde çekilen filmlerimden sonra fizik tedavi önerdiler. 85 gün fizik tedavi gördüm. Yine yürüyemedim. Doktorum bana Artık bu şekilde yaşamını sürdüreceksin deyip, taburcu etti.
     Taburcu edildikten sonra Tarsustaki Ortopedi Uzmanı Ömer Sayarın tavsiye edilmesi üzerine Tarsusa geldiğini belirten Çakır, Doktor Ömer Sayar filmlerimi görünce ameliyat olmam gerektiğini ve yürüyebileceğimi söyledi. Gerçekten de ameliyat oldum ve 25 gün sonra ayağa kalkarak, koltuk değneğini attım. Şimdi yeniden doğmuş gibiyim. Allah, Doktor Ömer Sayardan razı olsun dedi.
     (SÖ-NRD-ST)
<< Önceki Haber Trafik kazasında yaralanan Kıbrıs gazisi Çakır, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER