Trafik kazaları, MOBESE kameralarında

Trafik kazaları, MOBESE kameralarında -Sivasta daha çok ışık ihlalinden kaynaklanan trafik kazaları, MOBESE kameralarınca kaydedildi (Görüntülü)


SİVAS (A.A) - Sivasta meydana gelen trafik kazaları Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına yansıdı.
     Kentin farklı noktalarında yer alan ve adeta emniyet güçlerinin sokaktaki gözü gibi hizmet veren MOBESE kameralarınca yapılan kayıtlar, trafik kazalarının nasıl gerçekleştiğini net bir şekilde ortaya koyuyor. Sivasta meydana gelen bazı trafik kazalarının görüntüleri, basınla paylaşıldı.
     Görüntülerde, daha çok ışık ihlalinden kaynaklanan kazalar yer alıyor. Toptancılar Kavşağında bir aracın, yanında hareket halindeki başka bir araca çarpması, Dört İşletme Kavşağında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir otomobilin kaldırıma çıkması, Emniyet Kavşağında kırmızı ışıkta geçen otomobille başka bir otomobilin çarpışması, Evciler Kavşağına aşırı hızlı giren bir otomobilin savrulup, kamyonete çarptıktan sonra refüje çıkması kameralara yansıyor.
     Ayrıca görüntülerde, Kılavuz Kavşağında tırla traktörün çarpışması, Taşhan Kavşak ile Ticaret Lisesi mevkilerinde ışık ihlalinden kaynaklanan kazalar yer alıyor.
     Öğretmenevi Kavşağında ise bir otomobilin camından sarkan malzemelerin yol kenarında yürüyen 2 kadına çarparak düşürmesi de görüntülere yansıyor.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Trafik kazaları, MOBESE kameralarında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER