Trafik cezası yazacak 349 polise sertifikaları

Trafik cezası yazacak 349 polise sertifikaları verildi


ERZURUM (A.A) - Erzurum Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 340 polis memuruna Genel Zabıta Trafik İhlali Tespit tutanağı Düzenleme Eğitimi sertifikası verildi.
     Erzurum Polis Evinde çeşitli şubelerde görev yapan 349 polis memuruna trafik cezası yazabilmelerine imkan sağlayacak eğitim sertifikası verilmesi ile ilgili düzenlenen törende konuşan Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, trafik denetimlerini artırmak için çeşitli şubelerde görev yapan polis memurlarına ceza yazabilmeleri için eğitim verildiğini belirterek, sertifika alan memurların günlük olarak her koşullarda trafik denetimi yapabileceklerinin önünün açıldığını söyledi.
     Bölgedeki illerden göç eden vatandaşların büyük bölümünün Erzuruma yerleştiğine değinen Yıldız, Erzurum bölgeden göç almaya devam ediyor. Türkiyenin en huzurlu kentleri arasında yer alan Erzurum, her geçen gün büyüyüp gelişen kentler arasında yerini koruyor diye konuştu.
     Konuşmaların ardından polis memurlarına sertifikalarını veren Emniyet Müdürü Yıldız, memurlarla birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekerek hayırlı hizmetlerde bulunmaları dileğinde bulundu.
    
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Trafik cezası yazacak 349 polise sertifikaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER