Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener:

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener: Fenerbahçe Kulübünün, Meirelesin aldığı ceza ile ilgili yaptığı açıklamayı Futbol Federasyonu herhalde görmezlikten geldi -Çünkü Trabzonspor Kulübü olarak bizim daha önce sitemiz


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Türkiye Futbol Federasyonunun Raul Meirelesin aldığı 12 maçlık ceza konusunda Fenerbahçe Kulübünün yaptığı açıklamayı görmezlikten geldiğini öne sürdü.
     Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübünün Meirelesin aldığı ceza ile ilgili yaptığı açıklamayı Futbol Federasyonu herhalde görmezlikten geldi. Çünkü Trabzonspor Kulübü olarak bizim daha önce internet sitemizde Futbol Federasyonu ile ilgili yaptığımız açıklamada hem Kulüp Başkanımız Sayın Sadri Şener ceza almış hem de kulübe para cezası verilmişti dedi.
     Fenerbahçe Kulübünün yaptığı açıklamaya karşın bu saate kadar Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildiği konusunda bir açıklamanın gelmediğini ifade eden Yener, Ayrıca İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinin şike ve teşvik yaptıkları gerekçesiyle hapis cezası ile cezalandırdığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve Asbaşkanı Sayın Şekip Mosturoğlunu Futbol Federasyonu Başkanının kabul etmesi ve görüşmesi kulübümüzce ve spor kamuoyunca manidar karşılanmıştır. Futbolda her zaman temiz futbolun ve fair-playin uygulanmasını isteyen Trabzonspor Kulübü, bu konularda Futbol Federasyonundan açıklama beklemektedir diye konuştu.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER