Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener:

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener: İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İddialı şekilde sezona gireceğiz -Bu sezon da Avrupada kendimizden söz ettirmek, geçen sezonki başarımızın tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz


TRABZON (A.A) - Selçuk Kılıç - Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, iddialı şekilde sezona gireceklerini söyledi.
     Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurt dışında iki etap yaptıkları kamp çalışmalarının tamamlandığını ve artık kendi tesislerindeki antrenmanla yeni sezona hazırlanacaklarını belirtti.
     Kamp döneminde futbolcuların gayet istekli çalıştığını kaydeden Yener, Oyuncular, mükemmel çalıştı. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Lig başladığında bunun karşılığını almak istiyoruz dedi.
     Yener, hazırlık maçlarında yenilmediklerini ve oynadıkları oyunun kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, Her sezon olduğu gibi Trabzonspor olarak iddialı şekilde sezona gireceğiz. Yeni oyuncular takıma kattık. Bu oyuncuların da takıma önemli faydalarının olacağını düşünüyoruz. İyi bir kadromuz var, eksikliklerimizi de biliyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız sürüyor diye konuştu.
     10 Ağustostaki kura çekimiyle de UEFA Avrupa Ligindeki rakiplerinin belli olacağını anlatan Yener, Geçen sezon ilk kez Avrupa Şampiyonlar Ligi grup maçlarına katılmamıza karşın çok güçlü takımlar karşısında iyi sonuçlar aldık. Bu sezon da Avrupada kendimizden söz ettirmek istiyoruz. Geçen sezonki başarımızın tesadüf olmadığını, Trabzonsporun her zaman Avrupada yerinin olduğunu göstereceğiz diye konuştu.
     Hafta sonunda Orduspor ile yapacakları hazırlık maçıyla bu sezon ilk kez taraftarları önüne çıkacaklarını belirten Yener, taraftarlarını bu karşılaşmada yanlarında görüp onlara iyi bir maç izlettirmek istediklerini kaydetti.
    
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER