Trabzonspor Kulübünden açıklama:

Trabzonspor Kulübünden açıklama: CHP İl Başkanını sözlerinden dolayı kınıyor ve ifadelerini geri almaya davet ediyoruz


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Kulübü, bugün CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karanın kulüp başkanı Sadri Şener ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.
     Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, CHP Trabzon İl Başkanının kulüp başkanı Sadri Şenere yönelik yaptığı açıklamaların esefle öğrenildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
     Kulübümüzün en üst makamı olan başkanlık koltuğunda oturan bir şahsiyete yönelik bu şekilde sözler sarf edilmesi bir siyasi parti il başkanı dahil, hiç kimsenin haddine değildir. Ayrıca, Trabzonsporun başarı ya da başarısızlığını ölçmek bir partinin Trabzon il başkanına düşmeyeceği gibi, göreve geldiği günden bu yana bordo-mavili kulübe kazandırdığı ivme apaçık ortada olan yönetim kurulunun başkanını bu yönde eleştirmenin kamuoyu nezdinde hiçbir inandırıcılığı olamaz.
     3 Temmuz sürecinde yaşanan haksızlıklara sesini çıkarmayan, kulübümüze destek vermeyen söz konusu il başkanının yaptığı son açıklamada Trabzon ve Trabzonspor hassasiyetinden çok, konulara sadece siyasi gözlükle yaklaştığının en büyük ispatıdır. Kulübümüze yapılan ziyarete dahi katılmayan CHP İl Başkanını bu sözlerinden dolayı kınıyor ve ifadelerini geri almaya davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor Kulübünden açıklama: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER