Trabzonspor Kaptanı Tolga Zenginin sağlık durumu

Trabzonspor Kaptanı Tolga Zenginin sağlık durumu -Kulüp Doktoru Çelebi: Uygulanacak tedavi süreci ve antrenman programının ardından kalecimiz Tolganın 4-6 hafta arasında sahalara dönmesini bekliyoruz


TRABZON (A.A) - Trabzonsporun Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada köprücük kemiğinden sakatlanan Tolga Zenginin ameliyat olmasına gerek olmadığı bildirildi.
     Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Sivasspor karşılaşmasında köprücük kemiğinden sakatlanan kaptan Tolga Zenginin kulüp doktoru Mesut Çelebi ile İstanbula giderek Fulya Acıbadem Sporcu Sağlığı Merkezinde uzman doktorlarca muayene edildiği belirtildi.
     Tolga Zenginin iyileşme sürecinin 4-6 haftayı bulabileceği anlatılan açıklamada, Zenginin ameliyat olmasına gerek olmadığı belirtildi.
     Kulüp Doktoru Çelebi de Tolga Zenginin hastanede, uzman doktorların da katıldığı kapsamlı bir konsültasyondan geçirildiğini ifade ederek, Bu konsültasyon sonrasında Tolganın ameliyatına gerek olmadığı yönünde görüş birliğine varıldı. Uygulanacak tedavi süreci ve antrenman programının ardından kalecimiz Tolganın 4-6 hafta arasında sahalara dönmesini bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor Kaptanı Tolga Zenginin sağlık durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER