Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor karşısında ilk

Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor karşısında ilk peşinde -Bu sezon deplasmanda 3 beraberlik, 1 yenilgi alan bordo-mavililer, formda rakibi karşısında ilk dış saha galibiyetini almaya çalışacak


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini hedefliyor.
     Ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan, Gaziantepspora 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, Fenerbahçe deplasmanından golsüz, Beşiktaş deplasmanından 1-1lik beraberlikle dönmüştü. Ligde 4 deplasman maçında 3 beraberlik, 1 yenilgi alan bordo-mavililer, formda rakibi Medical Park Antalyaspor karşısından 3 puanla ayrılarak bu sezon ilk dış saha galibiyetini almaya çalışacak.
     Trabzonspor, Antalya deplasmanında da son 3 sezondur galip gelemiyor. En son 2008-2009 sezonunda 1-0lık sonuçla Antalyasporu yenen bordo-mavililer, son 3 sezonda 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. 2009-2010 sezonunda 1-1, 2010-2011 sezonunda 0-0lık sonuçlarla dönen Karadeniz ekibi, geçen sezon ise 2-1 kaybetmişti.
    
     -Hasan Yener-
    
     Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, dış sahalarda Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor maçlarında beklemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını söyledi.
     Fenerbahçe ve Beşiktaş deplasmanlarından beraberlikle döndüklerini anımsatan Yener, özellikle sarı-lacivertli rakip karşında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ifade ederek, Sahamızda veya deplasmanda tüm maçlarımıza galibiyet için çıkıyoruz. Deplasmanlarda da kazanabilecek oyunu oynadık, ancak galip gelemedik. Medical Park Antalyaspor karşısında bu sezon ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz. Rakibimizi son yıllarda da Antalyada yenemiyoruz. Zor bir maç olacak ama 3 puan alacak güçteyiz dedi.
     Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor maçı için yarın Antalyaya gidecek. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan bordo-mavililer, öğleden sonra uçak ile Antalyaya hareket edecek.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Asena Akçay
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor karşısında ilk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER