Trabzon ve Giresunlulardan sporda dostluk mesajı

Trabzon ve Giresunlulardan sporda dostluk mesajı -Yeşilgiresun Belediye ile Trabzonspor arasındaki basketbol maçında yaşanan olaylardan sonra, Trabzon ve Giresun Federasyonlarının yetkilileri İstanbulda dostluk yemeğinde bir araya


İSTANBUL (A.A) - Türkiye Basketbol 2. Liginde oynanan Yeşilgiresun Belediye-Trabzonspor maçta yaşanan olaylardan sonra, Trabzon Federasyonu ile Giresun Federasyonu yetkilileri dostluk yemeğinde buluştu.
     Merterdeki Beyzade Cafede buluşan iki tarafın yetkilileri, basın açıklamasında birlik beraberlik mesajları verdi. Neşeli bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından Trabzon Federasyonu Başkanı Dr. Haydar Dulkadiroğlu ile Giresun Federasyonu Başkanı Sıtkı Ada, ortak yaptıkları basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
     İki güzide ilimizin birlikteliğinin ve Giresunda da önemli taraftarları olan Trabzonsporun Karadeniz ile Türkiyedeki önemini herkes biliyor. Yıllardır Giresun ile Trabzon arasında bazı sebeplerden dolayı yaşanan kışkırtıcı çıkışlar nedeniyle illerimiz karşı karşıya gelmiştir. İlki Trabzonda, ikincisi ise Giresunda oynanan basketbol maçlarında kendini bilmeyen, kardeşliğin önemini anlamayan bazı kişilerin çıkardığı olaylar iki ilin tamamına mal edilemez.
     Sporda bazen böyle olayların meydana geldiğini anlatan iki başkan da sivil toplum kuruluşları olarak dostluk ve kardeşlik içinde birlikte yaşamaya devam edeceklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Erkan Tiryaki / Çetin Arslancan
     Yayıncı: Ersin Şiyhan
<< Önceki Haber Trabzon ve Giresunlulardan sporda dostluk mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER