Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun incelemeleri

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun incelemeleri


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi 3. etap kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.
     Gümrükçüoğlu, Belediye ile TOKİnin ortaklaşa yürüttükleri ve hemen hemen tamamlanan Zağnos Vadisi 3. etap kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunarak, vadinin en kısa zamanda halkın hizmetine açılacağını bildirdi.
     Vadi içerisinde tarihi Trabzon evi mimarisinde yapılan kafeterya ve butik otelleri de gezen Gümrükçüoğlu, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
     Gümrükçüoğlu, Kahramanmaraş Caddesi ile Sahil yolu arasını kapsayan dördüncü etapta kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü de belirterek, 102 binanın kamulaştırılacağı Pazarkapıda istimlak edilen 57 bina için hak sahiplerine yaklaşık 25 milyon lira ödeme yapıldı diye konuştu.
     Dördüncü etabın tamamlanması ile birlikte sahilden giren vatandaşların Çamobaya kadar yeşil ve ferah bir alanda yürüyüş yapabileceklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadileri bu kentin adeta nefes borularıdır. Bu iki vadinin dönüşümlerinin tamamlanması ile hava koridorları açılacak, şehrimiz rahat bir nefes alacak dedi.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun incelemeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER