Trabzondaki trafik kazası

Trabzondaki trafik kazası -Akçaabatta otomobille şarampole yuvarlanarak hayatını kaybeden çiftin, dün akşam umreden gelen akrabalarını ziyaretten dönerken şarampole yuvarlandıkları öğrenildi


TRABZON (A.A) - Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı beldesinde şarampole yuvarlanarak hayatını kaybeden Sami Süer (73) ile eşi Emriye Süerin (69) umreden gelen akrabalarını ziyaretten dönerken şarampole yuvarlandıkları öğrenildi.
     Sami Süer ile eşi Emriye Süer, umreden bir süre önce gelen akrabaları Yaşar Kanlıyı Yıldızlı beldesi Çadırdağı mevkisindeki evinde dün akşam ziyaret etti. Ziyaretin ardından yaşlı çift, evlerine gitmek üzere yola çıktı. Sami Süerin kullandığı 61 KM 372 plakalı otomobil, Çadırdağı mevkisi yakınlarında yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlandı.
     Aracı sabah yoldan geçen vatandaşlar fark etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede Sami Süer ile eşi Emriye Süerin hayatını kaybettiği belirlendi.
     Yaşar Kanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çiftin, evlerine gitmeden önce bir hastayı ziyaret edeceğini belirterek, Bu nedenle daha kestirme olan stabilize yolu kullanmış olabilirler. Yoğun sis nedeniyle virajı fark etmeyip uçurumu yuvarlandıklarını tahmin ediyoruz dedi.
     Kanlı, çiftin çocuklarının il dışında olduğunu, bu nedenle gece eve dönmemelerinden kimsenin şüphelenmediğini söyledi.
    
     Muhabir: Derviş Altuntaş
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzondaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER