Trabzonda yapılacak otel projesi

Trabzonda yapılacak otel projesi -Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Revi: Arap girişimci Al Rubeaanın bir an önce yapıma başlaması gerekir


TRABZON (A.A) - Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzonda yapılması planlanan otele ilişkin Arap girişimci Al Rubeaanın bir an önce yapıma başlaması gerekir dedi.
     Haydar Revi, İl Genel Meclisinin kasım ayı toplantısında yaptığı konuşmada, Arap girişimci Al Rubeaana İl Genel Meclisi kararı ile otel yapımı için arsa tahsisi yapıldığını belirterek, Arap girişimci Al Rubeaanın bir an önce yapıma başlaması gerekir. Sondaj çalışmaları için başvuru yapıldı. Bütün Trabzonun merak ettiği konuyu meclisimiz de merak edip takibini yapıyor diye konuştu.
     Al Rubeaanın Yalıncak Belediyesinden sondaj için izin talebinde bulunduğunu ifade eden Revi, Biz yatırımcıya zorluk değil, kolaylık çıkartan bir pozisyonda olmalıyız. Bu anlamda her türlü kolaylık sağlanıyor. Yatırımcının da sorumluluğunu yerine getirmesi gerekiyor şeklinde konuştu.
     TBMMde görüşülmesine başlanan büyükşehir yasa tasarısına da değinen Revi, Trabzon için büyükşehir hayalimizdi, gerçekleşiyor ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonda yapılacak otel projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER