Trabzonda silahlı soygun güvenlik kamerasında

Trabzonda silahlı soygun güvenlik kamerasında -Yalıncak beldesinde bir markete giren silahlı, kar maskeli kişi, iş yeri sahibinin üzerindeki ve kasadaki paraları alarak kaçtı -Soygun güvenlik kameralarınca kaydedildi (Gör


TRABZON (A.A) - Trabzonun merkeze bağlı Yalıncak beldesinde bir markete giren silahlı, kar maskeli kişi, iş yeri sahibinin üzerindeki ve kasadaki paraları alarak kaçtı.
     Yalıncak Belde Belediyesi yanında bulunan, işletmeciliğini İsmail Köksal Kodanın yaptığı markete akşam saatlerinde elinde yarı otomatik tüfekle gelen kar maskeli soyguncu, kısık bir ses tonuyla kasada bulunan Kodanın kardeşini tüfekle tehdit ederek kasadaki ve üzerindeki paraları istedi.
     Bu sırada yan taraftaki çay ocağında bulunan İsmail Köksal Kodan, gürültü üzerine markete girdi. Kar maskeli soyguncu ile karşı karşıya kalan Kodan, tehdit üzerine cebindeki ve kasadaki paraları çıkarıp soyguncunun alabileceği bir noktaya attı.
     Güvenlik kameralarınca kaydedilen olayda, oldukça tedirgin olduğu gözlenen soyguncu, bir yandan dışarıyı kontrol etti, diğer yandan da paraları alarak kaçtı.
     Market sahibi İsmail Köksal Kodan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bağırma üzerine kavga olduğunu düşünüp bir sandalye alarak markete girdiğini belirterek, Yüzünde kar maskesi, elinde tüfek bulunan soyguncu ile göz göze geldim. Tehdit üzerine korktum, eli sürekli tetikte duruyordu. Kısık bir sesle paraları istediğini söyledi. Bunun üzerine cebimdeki ve kasadaki paraları kendisine verdik.
     Soyguncunun dükkandan çıkarken tek el ateş ettiğini söyleyen Kodan, Paraları alıp hızla marketten çıktı ve yaya olarak kaçtı. Paranın miktarını henüz bilmiyoruz. Çok korktuğumuz için ne yöne gittiğine de dikkat etmedik diye konuştu.
     İsmail Köksal Kodan, şüphelinin yakalanması için güvenlik güçlerine haber verdiklerini, güvenlik güçlerinin markette ve güvenlik kameralarına ait görüntüler üzerinden inceleme yaptığını, şüphelinin kısa sürede yakalanacağını umut ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonda silahlı soygun güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER