Trabzonda İl Spor Merkezleri açılış töreni

Trabzonda İl Spor Merkezleri açılış töreni -Vali Kızılcık: Sportif tesis olarak Türkiyenin en zengin altyapıya sahip illeri arasında yer alıyoruz


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzonun sportif tesis olarak Türkiyenin en zengin altyapıya sahip illeri arasında yer aldıklarını belirtti.
     Kızılcık, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Spor Salonunda düzenlenen, İl Spor Merkezleri Açılık Töreninde yaptığı konuşmada, geleceğin teminatının gençler olduğunu vurgulayarak, Gençlerimizin akademik başarılarının yanında sportif ve sosyal alanda da başarılı bir şekilde yetişmesi çok önemli dedi.
     Spor merkezlerinde 22 branşta, 73 antrenör eşliğinde yaklaşık bin 200 gencin kurs alacağını ifade eden Kızılcık, Sportif tesis olarak Türkiyenin en zengin altyapıya sahip illeri arasında yer alıyoruz. Bu tesislerimiz spor yapmak isteyen herkesin hizmetine açık diye konuştu.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ise kursların her yıl gerçekleştirildiğini ifade ederek, amaçlarının gençleri spora yönlendirmek ve sporu sevdirmek olduğunu kaydetti.
     Tören daha sonra çeşitli gösterilerle sona erdi.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonda İl Spor Merkezleri açılış töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER