Trabzonda doğalgaz hattı döşeme çalışmaları

Trabzonda doğalgaz hattı döşeme çalışmaları


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye sınırları içinde bulunan mahallelere doğalgaz arzının sağlanması amacıyla çalışmaları tüm hızıyla devam ettirdiklerini bildirdi.
     Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, yüklenici AKSA firmasının alt kuruluşu olan Karadeniz Doğalgaz ile 2012 yılının son üç ayında yaptıkları görüşme ve planlamalarda 2013 yılında kent genelinde 40 bin metre polietilen döşenmesini öngördüklerini belirtti.
     Bu rakamın 2012 yılında 13 bin olarak gerçekleştiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, Belirlenen 40 bin metrenin müteahhit firma olan AKSA Genel Müdürlüğünce onaylanması lazım. Belki 40 bin olarak onaylanmayacak. Ama takiplerimiz sürüyor. Diyelim ki 40 bin veya 30 bin olarak onaylandı. Bunun için hızlı davranmak gerekiyor. Bunu yılın yarısına kadar tamamlayabilirsek diğer yarısında doğalgaz verme işlemleri sürer. Bunun için külfeti ne olursa olsun bazı yerleri Karayollarından devralmamız gerekiyor. Bu noktada Karayolları ile devir için gerekli protokoller yapılacak dedi.
     Gümrükçüoğlu, Belediye Meclisinin protokollerin yapılabilmesi için gerekli yetkiyi kendisine verdiğini kaydederek, 2013 yılında doğalgaz çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüleceğini söyledi.
    
     Muhabir: Asena Akçay
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzonda doğalgaz hattı döşeme çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER