Trabzonda 2012 4. Dönem Bav Toplantısı

Trabzonda 2012 4. Dönem Bav Toplantısı yapıldı


TRABZON (A.A) - Trabzon Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinasyonunda 2012 4. Dönem Bav Toplantısı düzenlendiği bildirildi.
     Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, düzenlenen toplantıya Arsin Kaymakamı Salih Altun, İl Müdürü Sabri Topbaş, il müdür yardımcıları, şube müdürleri, 17 ilçe müdürleri ile konu uzmanlarının katıldığı belirtildi.
     İlçe müdürlerinin çiftçilere yönelik kurs, tarla günü, tarımsal ilaçlama, suni tohumlama, hayvan hastalıklarının tedavileri, kulak küpesi takma ve aşılama çalışmaları, organik tarım, fındık ve meyve bahçelerinde budama ve gübreleme, tarla ziraatı ve yem bitkileri gibi konulardaki aktivitelerini anlattıkları ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     İlçe müdürleri çalışmaları sırasında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunların çözümü için karşılıklı önerilerde bulundular. İlçelerin dile getirdiği kendi çalışma konuları ile ilgili sorunların çözümüne yönelik açıklamalarda bulundular.
     Toplantının çok verimli geçtiği vurgulanan açıklamada, bu toplantıların Trabzonda tarımın gelişmesine önemli katkı sağladığı ve ilçelerin kaynaşmasına vesile olduğunu ifade edildi.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzonda 2012 4. Dönem Bav Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER