Trabzonda, Akbank Sizin İçin Buluşmaları yapıldı

Trabzonda, Akbank Sizin İçin Buluşmaları yapıldı


TRABZON (A.A) - Trabzonda, Akbank Sizin İçin Buluşmaları etkinliği gerçekleştirildi.
     Akbanktan yapılan yazılı açıklamada, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, Kredi Takip ve Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Zeki Tunçay, Hazineden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerim Rota, Akbank Baş Ekonomisti Fatma Melek ve Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Murat Can Korkmazın katılımıyla, Akbank Sizin İçin Buluşmaları yapıldığı belirtildi.
     Açıklamada, Akbank Genel Müdürü Binbaşgilin, şu ifadelerine yer verildi:
     Türkiye, dünya ekonomisinde bulunduğu yerin çok üstünde bir potansiyele sahip. Türkiye, yüksek mali disiplin, düşük borçluluk oranları ve sağlam bankacılık sektörüyle diğer birçok gelişmiş ülkeden ayrılmakta. Türkiyenin ticaret becerisi ve üretim potansiyeli yüksek illerinden biri olan Trabzona ayrı bir önem veriyoruz. İlimiz ülkemizin fındık üretiminin yüzde 15ini, çay üretiminin ise yaklaşık yüzde 20sini gerçekleştiriyor. Ayrıca Türkiyenin toplam ihracatının içinde sırasıyla yüzde 38 ve yüzde 15 paya sahip fındık, yaş meyve ve sebze ihracatıyla da ülkemizin dış ticaretine önemli katkı sağlıyor.
     Organize sanayi bölgelerine ve serbest bölgeye sahip Trabzon önemli bir sanayi merkezi olarak da bölgesinin istihdamına ciddi katkı sağlıyor. Trabzonun yeni yatırımlar ve projelerle gelişmeye devam ettiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. İlin daha da büyümesi için katkımızı artıracağız. Trabzonun sahip olduğu yüksek büyüme potansiyeline inanıyoruz. Akbank, Trabzona yatırım yapmaya devam ediyor, edecek.
     Açıklamada, Binbaşgilin, Akbank ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol ile kentte faaliyet gösteren KOBİlere aidat tahsilat sistemi, POS hizmetleri, KOBİ destek paketi, taksitli ticari krediler, ticari iş yeri kredileri ve gayri nakdi kredileri avantajlı koşullar sağlanacağını vurguladığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzonda, Akbank Sizin İçin Buluşmaları yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER