Tosya Kaymakamı Türköz:

Tosya Kaymakamı Türköz: -Birçok alanda kullandığımız elektrik, aynı zamanda çağdaşlaşmanın da önemli bir göstergesidir


KASTAMONU (A.A) - Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Birçok alanda kullandığımız elektrik, aynı zamanda çağdaşlaşmanın da önemli bir göstergesidir dedi.
     Türköz, ilçeye bağlı Aşağıkayı köyü Bağlar mevkisine ilk defa elektrik verilmesi nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, tarımla uğraşan vatandaşların bu bölgede ürettikleri ürünlerle ilçede ve bölgede ün sahibi olduğunu söyledi.
     Bağlar mevkisinde yetişen, üzümlerin ve üzüm yapraklarının vatandaşlar tarafından yoğun talep gördüğünü anlatan Türköz, şöyle konuştu:
     Bu bölge, elektrik olamadığı için henüz tam olarak gelişememiş. Bugün ilk defa verilen elektrik sayesinde inşallah buralara yapılacak yeni yatırımlarla köyümüz daha da modernleşerek gelişecek. Birçok alanda kullandığımız elektrik, aynı zamanda çağdaşlaşmanın da önemli bir göstergesidir. Elektrik enerjisi doğal kaynaklardan elde edilir. Ancak doğal kaynaklarımız sınırlı ve gün geçtikçe azalmaktadır. Bunu bilerek hareket etmeli ve elektrik enerjisini boşa harcamamalıyız. Bu güzel yatırımın yapılmasında emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
     Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin de anlamlı bir açılışta bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
     Konuşmalarının ardından protokol üyeleri elektrik şartellerini açtı ve Bağlar bölgesine elektrik verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Tosya Kaymakamı Türköz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER