Tosya Kaymakamı Türköz AAyı ziyaret etti

Tosya Kaymakamı Türköz AAyı ziyaret etti


KASTAMONU (A.A) - Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Anadolu Ajansı (AA) Kastamonu Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Kaymakam Türköz, Tosya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Keçeci ile birlikte AA Kastamonu Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimarı, bölge hizmet binasında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
     Türköz, ziyarette yaptığı konuşmada, 1920 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan AAnın Kastamonuda bölge müdürlüğü seviyesinde temsil edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     AAnın kurulduğu günden bu yana, basın meslek ilke ve ahlaklarına riayet ettiğini vurgulayan Türköz, Hedefini, 100. yılında dünyanın ilk 5 haber ajansı arasına girmek olarak açıklayan AA, yaptığı doğru, güvenilir ve tarafsız haberlerle halkımıza büyük güven vermektedir. Haberleriyle her zaman öncü olan AA camiasının başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini temenni ediyorum diye konuştu.
     Baştimar da ziyaret dolayısıyla Kaymakam Türköze teşekkür ederek, AAnın Türkiyenin en köklü kurumları arasında yer aldığını belirtti.
     AAnın kurulduğu günden bu yana, örnek ve tarafsız habercilik anlayışıyla Türkiyede lokomotif görevi yaptığını vurgulayan Baştimar, AAyı 100. yılında 11 dilde yayın yapan ve dünyanın sayılı ajansları arasında yer alan bir kurum haline getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz dedi.
     Baştimar, AA Kastamonu Bölge Müdürlüğüne bağlı olan Zonguldak, Bartın, Karabük ve Çankırının tarihi ve kültürel açıdan büyük bir zenginliğe sahip olduğunu belirterek, amaçlarının bu güzellikleri dünyaya tanıtmak olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir : Mehmet Ulusoylar / Sinan Özmüş
     Yayıncı : Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Tosya Kaymakamı Türköz AAyı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER