Tosyada İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı

Tosyada İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı


KASTAMONU (A.A) - Tosyada İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı.
     Tosya Belediyesine ait Üçolukarı Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve şube başkanları katıldı.
     Kaymakam Türköz, toplantıda yaptığı konuşmada, tüm kurumların kamu yararını gözetmek zorunda olduğunu belirterek, bütün kurumlardan doğruluk, hesap verme sorumluluğu, kamu mallarını koruma, nezaket ve saygı gibi ilkelere uyulmasını istedi.
     Amaçlarının ilçede yaşayan herkesin sağlıklı ve müreffeh yaşaması için devletin tüm olanaklarını vatandaşlara sunmak olduğunu vurgulayan Türköz, şöyle konuştu:
     Vatandaşların her türlü talebine olumlu cevap verilemese de sabırla ve anlayışla insanlara yaklaşma ve amirlerimizden önce vicdanlarımıza hesap verme şuuruyla hareket etmeliyiz. Adalet ve tebessüm temel düsturumuz olmalı. 2013 yılında da aynı anlayış içerisinde proje ve faaliyetlerimize devam edeceğiz. İlçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları tarafından, ilçenin ekonomik, sosyal, sportif, eğitim ve kültürel alanda gelişmesi ve kalkınmasına yönelik projeler hazırlanmasına önem verilmesini isterken, 2012 yılında yaptığınız başarılı çalışmalardan ötürü hepinize teşekkür ediyorum.
     Toplantı, 2012 yılı faaliyet döneminde gerçekleştirilen ve 2013 yılında yapılması planlanan faaliyetlerle ilgili sunumların ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Tosyada İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER