Toroslar Belediyesinden 5 bin öğrenciye

Toroslar Belediyesinden 5 bin öğrenciye kırtasiye yardımı


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ilçede bulunan 43 ilköğretim okulundaki ihtiyaç sahibi 5 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi armağan etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulunu ziyaret ederek kırtasiye setleri ve çantaları öğrencilere dağıtan Belediye Başkanı Hamit Tuna, öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.
     Dağıtımı yapılan kırtasiye setlerinde öğrencilerin ihtiyaç duyduğu tüm malzemelerin yer aldığını belirten Tuna, 2012-2013 eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar dileyerek, onlardan çok çalışmalarını istedi.
     Tuna, eğitime büyük önem verdiklerini ve belediye olarak ilçedeki eğitim faaliyetlerine her zaman destek olduklarını dile getirerek, Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte her yıl olduğu gibi okul müdürlerinin tespit ettiği ihtiyaç sahibi 5 bin öğrencimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. Böylelikle görev süremiz içerisinde 45 bin öğrencimize eğitim desteğinde bulunduk. Çocuklar ve gençler bizim geleceğimizdir. Onların iyi eğitim görmesi bizim de millet olarak geleceğe umutlu bakabilmemiz demektir dedi.
     Belediye olarak imkanlar ölçüsünde ilçedeki eğitim kurumlarına destek olmaya gayret gösterdiklerini kaydeden Tuna, Çocuklarımızın ve gençlerimizin hem iyi eğitim almalarına yardımcı olmaya çalışıyor hem de onların spor yapmalarına olanak sağlayacak zeminler hazırlıyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi iyi eğitim iyi bir gelecek demektir. Hep birlikte öğrencilerimize en güzel ve en iyi eğitimi sunmaya devam edeceğiz diye konuştu.
    
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Toroslar Belediyesinden 5 bin öğrenciye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER