Toroslar Belediye Başkanı Tuna, TORTEK

Toroslar Belediye Başkanı Tuna, TORTEK kursiyerleriyle biraraya geldi


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Teknik Eğitim Kursları (TORTEK) bünyesindeki aerobik kurslarına katılan sporcu bayanlar ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
     Aerobik kurslarına katılan sporcu bayanların organize ettiği kahvaltı programına katılan Tuna, burada yaptığı konuşmada hedeflerinin mutlu Toroslar, mutlu Mersin ve mutlu bir Türkiye olduğunu vurguladı.
     Tuna, hedeflerinin kadınlara yaşam boyu spor yapma alışkanlığı kazandırmak olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
     Ücretsiz düzenlenen Jimnastik ve aerobik kursları ile bayanlarımız hem stres atıyor hem de sağlıklı yaşam için spor yapıp formlarını koruma imkanı bulabiliyorlar. Kadınlarımız mutlu olursa, eşleri ve çocukları da mutlu olacaktır. El sanatlarından, spora kadar her branşta eğitim veren TORTEK merkezleri kursiyerlerin tanışıp, kaynaşmalarına ve dostluklar kurmasına vesile oluyor. TORTEK bünyesindeki usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimiz zaman zaman bu tarz etkinliklerle bir araya geliyorlar. Bu tür etkinlikleri çok önemsiyor ve destekliyoruz. Aerobik kursuna katılan kursiyerlerimiz sağlıklı yaşamanın zeminini oluşturuyorlar. Ben de bu programda kursiyerlerimizin yanında olmaktan büyük şeref duydum. Bu nazik davetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Toroslar Belediye Başkanı Tuna, TORTEK Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER