Toros Ekspresi Adana

Toros Ekspresi Adana-Eskişehir arasında yolcu taşıyacak


ADANA (A.A) - Toros Ekspresi, Adana-Eskişehir arasında yolcu taşımaya 16 Ağustos perşembe günü başlayacak.
     TCDD Adana 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, demiryollarını öncelikli tercih edilen ulaşım sistemi haline getirme ve ülke kalkınmasının lokomotif gücü olma vizyonuyla hareket eden TCDD, Adana ve Mersinde yaşayan vatandaşların önemli ihtiyacını karşılayacak bir hizmeti daha hayata geçiriyor.
     Bu kapsamda 16 Ağustos Perşembe günü Adana-Karaman-Konya-Afyon-Kütahya-Eskişehir arasına modern klimalı vagonlarla yenilenen Toros Ekspresi seferlerine başlayacak.
     Haftanın 7 günü Çukurovalılara yaylalara en rahat ve kolay şekilde günlük olarak gidip gelme imkanı sağlayacak Toros Ekspresi, 2 kompartman ve 2 koltuklu vagondan oluşacak.
     Toros Ekspresi, Konyadan yapılan yüksek hızlı tren bağlantısı sayesinde bölge halkının yüksek hızlı trenle tanışmasını, Ankaraya en kısa sürede ve en konforlu şekilde ulaşmasını da sağlanacak.
     Adanadan saat 07.05te hareket edecek, 21.30da ise Eskişehirden Adanaya dönecek Toros Ekspresinde yolculuk, Adana-Eskişehir arasında 36, Adana-Konya arasında ise 20.50 TL olarak ücretlendiriliyor.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Toros Ekspresi Adana Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER