Toplum Destekli Polis ekiplerinden ziyaret

Toplum Destekli Polis ekiplerinden ziyaret -Kırıkkalenin Yahşihan ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri ilçede bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlara uyarılarda bulunuyorlar


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalenin Yahşihan ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri ilçede bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlara uyarılarda bulunuyorlar.
     Polis ekipleri, sahte para, hırsızlık, dolandırıcılık, tırnakçılık ile komşu kollama konularında halkı bilgilendirdi. Polis ile toplum arasında kalıcı güven sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında çay ocağındaki vatandaşlara muhtemel olaylara karşı daha duyarlı davranılması gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Toplum Destekli Polisler suç ve suç oluşumuna sebep olacak durumlara karşı dikkatli olunması gerektiğini söylediler.
     Karşılaşılan en küçük olayda 155 Polis İmdat Hattının aranması gerektiğini ifade eden polis ekipleri, ihbarda bulunan kişinin kendisi ile ilgili hiç bir bilgi vermeden ihbarda bulunabileceklerini kaydettiler.
    
     Muhabir: Ahmet Yaman
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Toplum Destekli Polis ekiplerinden ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER