Toplu taşıma araçlarında klima denetimi

Toplu taşıma araçlarında klima denetimi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hava sıcaklığının artması üzerine şehir içi toplu taşıma araçlarında klima denetimi yaptı.
     Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, Antalyada hava sıcaklıklarının artmasıyla şehir içi toplu taşıma araçlarında klima çalıştırma zorunluluğu getirdi.
     Ulaşım Dairesi Başkanlığı denetim ekipleri, şehir merkezi ile Kepez, Lara, Aksu, Döşemealtı, Doğu Garajı, Güllük Caddesi gibi kentin değişik bölgelerinde otobüs ve minibüslerde klimaların çalıştırılıp çalıştırılmadığını denetledi.
     Ulaşım Dairesi Başkanlığının klima çalıştırılması zorunluluğu kararının ardından depolama merkezlerinde araçların tamamı sefere çıkmadan önce klima kontrolleri yapıldı. Kliması bozuk, arızalı otobüs ve minibüslerin güzergah bildirim levhası takarak hatlarında çalışmalarına izin verilmedi.
     Kliması arızalı araçlar, sanayi sitelerine yönlendirilerek arızalarının giderilmesinin ardından sıralarında çalışma olanağı bulabildi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı denetim ekipleri, şehir içi toplu taşıma araçları denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Araçlarda klima çalıştırılması denetimleri de şehir merkezinin yanı sıra Kepez, Aksu, Döşemealtı, Konyaltı gibi bölgelerde devam ediyor.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Toplu taşıma araçlarında klima denetimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER