TOKİ köprüsü çalışmaları

TOKİ köprüsü çalışmaları


BARTIN (A.A) - Belediye Başkanı Cemal Akın, kentte yapılması planlanan TOKİ köprüsü ile ilgili son derece titiz ve hızlı çalıştıklarını bildirdi.
     Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, sanayi mevkisine yapılması planlanan köprü ile ilgili imar çalışmalarına 2009 yılında başladıklarını hatırlattı.
     Bu süreçte ilgili bakanlık ve genel müdürlük ve bölge müdürlükleriyle gerekli yazışmaların yapıldığını ve kendilerinden koruma amaçlı imar planı yapılması istenildiğini aktaran Akın, şöyle konuştu:
     Belediyemizce ilgili kurumlardan tekrar uygun görüşler istenerek bir şehir plancısına koruma amaçlı imar planı yaptırılmıştır. Belediye meclisinin 7 Kasım 2012de yapılan toplantısında meclisimiz bu planı onaylamıştır. 15 Kasım 2012 tarihi itibariyle de bu karar ve gerekli evraklar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilmiştir.
     TOKİ Köprüsü diye anılan köprünün çalışmalarının belediyemizce geciktirilmesi söz konusu değildir. Aksine hızlandırılması için İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz, imar komisyonumuz, belediye meclisimiz ve bizzat ben, son derece titiz ve hızlı çalıştık. Yapılacak hizmetler siyasi malzeme olarak kullanılmamalıdır. Umuyorum ki TOKİ Köprüsü gündemden çıkar ve siyasi malzeme olarak bundan sonra kullanılmaz. Kaldı ki hiçbir belediye başkanı hizmeti engellemek ile ilgili bir iş yapmaz.
     Akın, polemik yapanları ise halkın bildiğini vurgulayarak, TOKİ köprüsü ile ilgili sürecin devam ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
<< Önceki Haber TOKİ köprüsü çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER