Tokatspor Basın Sözcüsü Canikli:

Tokatspor Basın Sözcüsü Canikli: Açık tribün biletleri 5, kapalı tribün biletleri ise 20 TLden satılacak. Sezon boyunca bu fiyatlar üzerinden sahaya girişler olacak


TOKAT (A.A) - Spor Toto Süper Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Abdullah Canikli, Açık tribün biletleri 5, kapalı tribün biletleri ise 20 TLden satılacak. Sezon boyunca bu fiyatlar üzerinden sahaya girişler olacak dedi.
     Canikli, yaptığı açıklamada, ilk yönetim kurulu toplantısını dün yaptıklarını hatırlatarak, yönetimin aldığı kararları açıkladı.
     Tokatsporun yeni sezonun ilk iç saha maçının 16 Eylül Pazar günü Gazi Osman Paşa Stadında oynanacağını belirten Canikli, bilet fiyatlarının da bu toplantıda belirlendiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Açık tribün biletleri 5, kapalı tribün biletleri ise 20 TLden satılacak. Sezon boyunca bu fiyatlar üzerinden sahaya girişler olacak. 200 adet kombine bastırılacak. 1000 TLden 200 kişiye satılacak. Tokatspor Kulübüne gelir getirecek bir diğer faaliyette taraftarlar için forma satışı. Sınırlı sayıda olacak şekilde, profesyonel takımın giydiği formalardan taraftarlara özel de yaptırılacak ve 50 TL bedelle satılacak. Taraftarlar formaları kulüpten ve bilet satış noktalarından alabilirler.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Tokatspor Basın Sözcüsü Canikli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER