Tokatspordaki haciz sıkıntısı

Tokatspordaki haciz sıkıntısı -Kulüp yöneticileri, zorlu süreçte Tokatspora destek olan Vali Mustafa Taşkeseni ziyaret etti


TOKAT (A.A) - Tokatspor Kulübü yöneticileri, haciz işlemi sonrası yaşanan zorlu süreçte kulübe destek veren Vali Mustafa Taşkeseni makamında ziyaret etti.
     Kulübün başkanvekili Emin Yılar ve yönetim kurulu üyeleri, desteklerinden dolayı Vali Taşkesene teşekkürlerini iletti.
     Taşkesen, yaptığı açıklamada, bir vatandaşın kendisine Kötü günde Tokatspora sahip çıktınız diye fax çektiğini belirterek, dostluğun zor günde belli olduğunu vurguladı.
     Bu hadise sonrası Tokatlıların kenetlendiğini ifade eden Taşkesen, Şerden hayır doğuyor. Şer görünüyor ama şerden hayır doğduğunu bu birlik beraberlik görüntüleriyle görüyoruz. Bundan sonra gerek eski yöneticiler gerekse Tokatlı hemşehrilerimiz üzerine düşeni daha hassas bir şekilde yerine getireceklerdir. Bu birlik beraberliğin sağlanmasında manevi anlamda Valiliğimize düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getireceğimizi düşünüyorum diye konuştu.
     Başkanvekili Yılar ise Tokatspora bu sıkıntılı süreçte ilk yardım eden kişinin Vali Taşkesen olduğunu belirterek, Bu bize moral oldu, biz bu moralle güçlendik. Sizin arkamızda olduğunuzu bilmek bizi güçlendirdi. O heyecanla biz hemen dün akşam Tokatspor Yönetim Kurulu olarak toplantı yaptık. Haczedilen eşyaların listesini yaptık, yerine yenilerini almaya karar verdik. Eşyaların siparişini verdik. Pazartesi öğleden önce masa, koltuk, yatak gibi eşyalarımız gelecek ve hepsini hiç alınmamış gibi yerine koyacağız. Bu eşyaları biz aldık. Kulübe sembolik rakamlarla kiraya vereceğiz ifadelerini kullandı.
     Eski başkanlardan Sami Ülkünün alacakları nedeniyle kulübe haciz uygulanmıştı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tokatsporun futbolcuları, kulüp tesislerindeki eşyaları pencereden atarak hacze tepki göstermişti. Futbolcular, Vali Taşkesenin girişimleri sonucu kentteki bir otele yerleştirilmişti.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokatspordaki haciz sıkıntısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER