Tokat Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı:

Tokat Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı: 4+4+4de sıkıntı yok. Lütfen bu konuda problem yaşayan vatandaşımız varsa bize ulaşsın. Biz kendilerine yardımcı olmak için bekliyoruz


TOKAT (A.A) - Tokat Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, 4+4+4de sıkıntı yok. Lütfen bu konuda problem yaşayan vatandaşımız varsa bize ulaşsın. Biz kendilerine yardımcı olmak için bekliyoruz dedi.
     Yazıcı, Valilik binası önünde yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığından denetmenlerin 4+4+4 ile ilgili uygulamaları yerinde görmek için Tokata geldiklerini belirterek, okullara gidilerek etraflı bir şekilde araştırmaların yapıldığını kaydetti.
     Tokatta derslik ya da fiziki mekan probleminin olmadığını ifade eden Yazıcı, 4+4+4de sıkıntı yok. Lütfen bu konuda problem yaşayan vatandaşımız varsa bize ulaşsın. Biz kendilerine yardımcı olmak için bekliyoruz diye konuştu.
     Tokatta yurt sorunu yaşandığını belirten Yazıcı, Yurt sorununu birinci dönemin içerisinde tamamlanacak olan 100 kişilik yurt ile minimize edeceğiz dedi.
     Yazıcı, Mümkün olduğunca çözüm yollarını araştırıyoruz. Herhangi bir problem yaşayan öğrenci olursa, velisinin her kanaldan bize ulaşabileceğini söylüyoruz. Lütfen biz ulaşsınlar, bekliyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokat Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER