Tokattan kısa kısa

Tokattan kısa kısa -Milli atlet Sait Özdemir, GOÜ Rektörü Şahini ziyaret etti


TOKAT (A.A) - Milli atlet Sait Özdemir, Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahini ziyaret etti.
     Özdemir, ziyarette, 23 Şubatta İstanbulda yapılacak 18. Balkan Salon Atletizm Şampiyonasına katılacağını söyledi. Özdemirin üniversitede eğitim gördüğünü belirten Şahin, Öğrencimizle gurur duyuyoruz. İnşallah daha da güzel başarılara imza atar. Kendisine hafta sonu Balkan Salon Atletizm Şampiyonasında başarılar diliyorum dedi.
    
     -Zile Belediye Başkanı Vidinel, esnafı ziyaret etti-
    
     Zile Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, esnafı ziyaret ederek sorunları dinledi.
     Vidinel, yaptığı konuşmada, Yaptığımız bu ziyaretler bizim için çok önemli. Hizmet yapmam için ilçe halkı bana oy verdi. Ama sadece benim hizmet etmem yetmez. Zilede yaşayan herkes bu ilçeye hizmet edecek. İlçenin kalkınması, ilçeye verilen önemden geçer. Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz. Katılımcı bir demokrasiyi, halkla bütünleşen bir yerel yönetimi davranışlarımızla gösteriyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokattan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER