Tokatta yoğun bakım ünitesindeki hasta ölümleri

Tokatta yoğun bakım ünitesindeki hasta ölümleri -Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Aladağ: Yapılan ön incelemede bu 8 hastadan 5inin ileri evre kanser hastası olduğu, diğerlerini


TOKAT (A.A) - Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Aladağ, yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitiren 8 hastadan 5inin ileri evre kanser hastası olduğunu bildirdi.
     Doç. Dr. Aladağ, yoğun bakım ünitesinde bir gecede 8 hastanın vefat etmesiyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Üniversitemiz hastanesi, çoğunluğu ileri evre hastalıklara sahip ve her yaştan hastaların kabul edildiği ya da başka sağlık kurumlarından sevk edilen hastaların tedavi edildiği üçüncü basamak sağlık kuruluşudur ifadelerini kullandı.
     Aladağ, yaşamını yitiren hastalarla ilgili şu bilgileri verdi:
     14 Haziran tarihinde yapılan günlük değerlendirmede, 13 Haziran tarihinde farklı servislerde yatan hastaların 8inin vefat ettiği tespit edilmiştir. Yapılan ön incelemede bu 8 hastadan 5inin ileri evre kanser hastası olduğu, diğerlerinin ise kalp krizi, beyin kanaması ve böbrek yetmezliği nedeniyle kaybedildiği, kalp krizi geçiren hastanın başka bir sağlık merkezinden ağır durumda gönderildiği anlaşılmıştır.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokatta yoğun bakım ünitesindeki hasta ölümleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER