TOBBdan ihtiyaç sahiplerine yardım paketi

TOBBdan ihtiyaç sahiplerine yardım paketi


ANKARA (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) ramazan yardım paketleri Ankaranın Polatlı İlçesinde Polatlı Ticaret Borsası(PTB) aracılığıyla dağıtıldı.
     Polatlı Ticaret Borsasında yükleme ve boşaltma işinde hasat döneminde çalışan 600 ihtiyaç sahibi işçiye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketleri, PTB Başkanı Yahya Toplu ve borsa yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.
     Gıda yardım paketlerinin dağıtımı nedeniyle PTB-de tören düzenlendi.
     İlk yardım paketini borsa işçisine veren PTO Başkanı Yahya Toplu yardımları dağıtırken önceliği borsa sitesi içinde çalışanlara verdiklerini, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile geleneksel hale gelen yardımları borsalarında geçici süreyle çalışan işçilere dağıtacaklarını söyledi.
     Yahya Toplu, TOBB Türkiye genelinde 365 odaya her bir oda aracılığıyla 25 bin TL yardım paketi göndererek sosyal dayanışmaya büyük bir destek vermektedir dedi.
     Eğitim ve sosyal alandaki yardımlarıyla son yıllarda büyük işler başaran TOBBun, bugün itibariyle de 600 aileye her bir paketi 45 TL olmak üzere 27 bin liralık yardım paketi hazırladığını belirten Toplu, Okulların açılmasıyla birlik te de 25 bin lira eğitim yardımı gerçekleştirilecek. TOBBdan gelen yardımların ihtiyaç sahiplerinden az olduğu durumlarda Yönetim Kurulu kararıyla Borsa olarak biz üzerini tamamlıyoruz diye konuştu.
     Türk toplumunu ayakta tutan ana unsurun dayanışma kültürü olduğunu vurgulayan PTB Başkanı Yahya Toplu, yardım paketlerinde ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak, kaliteli sıvı yağ, şeker, un, çay gibi temel gıda maddelerinin bulunduğunu söyledi.
     Yardım yaparken önceliği kendi muhtaçlarına verdiklerini söyleyen Yahya Toplu, TOBBun Polatlıya 24 derslikli Fen Lisesi inşa edeceğini bu hususta yakında gerekli protokollerin imzalanacağını, okulun 2014 eğitim dönemine yetiştirileceğini sözlerine ekledi.
     Açıklamanın ardından PTB Başkanı Yahya Toplu ve yönetim Kurulu üyeleri yardım paketlerini ihtiyaç sahibi borsa çalışanlarına takdim etti.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber TOBBdan ihtiyaç sahiplerine yardım paketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER