TMO Erzurum Bölge Müdürü Temir:

TMO Erzurum Bölge Müdürü Temir: -Başlatılan Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası sayesinde, israfı en aza indirmeyi hedefliyoruz


KARS (A.A) - Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Erzurum Bölge Müdürü Necati Temir, Başlatılan Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası sayesinde, israfı en aza indirmeyi hedefliyoruz dedi.
     Temir, Kars TMO Müdürü Nurettin Saraçoğlu ile birlikte Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgünü makamında ziyaret etti.
     Temir, burada yaptığı açıklamada, Türkiyede her yıl 2.1 milyar ekmeğin çöpe atıldığını anımsatarak, israfın önlenmesi için başlatılan kampanyanın büyük yarar sağlayacağını söyledi.
     Kampanyanın sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Temir, şöyle konuştu:
     Başlatılan Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası sayesinde, israfı en aza indirmeyi hedefliyoruz. Çöpe giden ekmeğin parasal değeri 1.5 milyar lira. Bu para ile 80 hastane, 500 okul inşa edilebilir. Kampanya ile Cumhuriyetin kuruluşunun 100üncü yılına yüzlerce okul ve hastane yapılmasına katkı sunmayı amaçlıyoruz.
     Düzgün ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ekmek israfının önlenmesi için başlatılan kampanyaya destek vereceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber TMO Erzurum Bölge Müdürü Temir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER