TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Göztepe deplasman

TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Göztepe deplasman fobisini yendi -İlk 10 haftada deplasman galibiyeti bulunmayan TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Göztepe, ilk rakip saha galibiyetlerini 11inci haftada aldı -MKE Ankaragücü, 11 haftada deplasmanda


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Ligde, sezonun ilk 10 haftasında deplasman galibiyeti bulunmayan ve düşme hattında yer alan 3 takımdan TKİ Tavşanlı Linyitspor ile Göztepe, 11inci haftada deplasmanlarda kazanarak rakip sahalardaki ilk 3 puanlarını aldı.
     Düşme hattında yer alan TKİ Tavşanlı Linyitspor, Göztepe ve MKE Ankaragücü dışındaki 15 takım, sezonun ilk 10 haftasında deplasmanda en az bir kez galibiyet sevinci yaşadı.
     Daha önce deplasmanlarda Samsunspor ve Adanaspor ile 1-1 berabere kalarak, Çaykur Rizespor ve Manisaspora 4-0, Torku Konyaspora 2-0 yenilen Kütahya temsilcisi, 6ncı deplasman maçında MKE Ankaragücüne konuk oldu.
     Rakibini 1-0 mağlup eden kırmızı-siyahlılar, hem bir dönem MKE Ankaragücünün altyapısında görev yapan yeni teknik direktörü Arif Peçenekin ilk maçında ilk galibiyetini aldı hem de ilk deplasman galibiyetini elde etti.
     İzmirin sarı-kırmızılı ekibi Göztepe de dün rakip sahada Şanlıurfasporu 2-0 yenerek, ilk deplasman galibiyetini kazandı.
     Göztepe daha önce deplasmanlarda Kartalspora 2-1, Boluspora 3-0, Denizlispora 1-0, Kayseri Erciyesspor ve Karşıyakaya 2-0 yenilmişti.
     Sezonun 10 haftasında toplam 2 golü bulunan Göztepe, aynı sayıda golü sadece Şanlıurfaspor maçında kaydetti. 23 Eylülde sahasında Çaykur Rizesporu 1-0 yendikten sonra 6 maçta rakip ağları havalandıramayan sarı-kırmızılılar, 48 günlük gol orucuna Şanlıurfada son verdi.
     TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Göztepenin 11nci haftada ilk deplasman galibiyetlerini almasıyla deplasmanda kazanamayan tek takım olarak MKE Ankaragücü kaldı.
     Son sırada bulunan sarı-lacivertliler, şu ana kadar deplasmanlarda Kayseri Erciyesspora 2-1, Karşıyakaya 2-0, Şanlıurfaspora 3-2, 1461 Trabzona 1-0, Adana Demirspora 4-1 mağlup oldu.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Göztepe deplasman Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER