TKİ Tavşanlı Linyitsporda transfer çalışmaları

TKİ Tavşanlı Linyitsporda transfer çalışmaları -Kırmızı-siyahlı ekip, Körfez Futbol Kulübünden kaleci Metin Erolu transfer etti


KÜTAHYA (A.A) - Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, Spor Toto 2. Ligde yer alan Körfez Futbol Kulübünün kalecisi Metin Erolu transfer etti.
     Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kütahya temsilcisi ile iki yıllık sözleşme imzaladığını söyledi.
     Hedefleri doğrultusunda TKİ Tavşanlı Linyitspora transfer olup bir üst lige geçiş yaptığını belirten Erol, burada çok çalışıp başarılı olmayı amaçladığını bildirdi.
     Yeni takımını daha önce takip ettiğini belirten Erol, Transferim öncesi hem Kulüp Başkanımız Zafer Atalay hem de Kulüp Genel Kaptanımız Erhan Sarıgöl ile görüşmelerimiz oldu. Sıcak ve samimi bir ortam vardı. Beni etkileyen olgulardan biri, bu içten davranışlardı. Bu kulüpte bir aile ortamı olduğunu gördüm dedi.
     İzmitte 1987 yılında doğan Erol, futbola Yeniköy Belediyesporda başladı. Kocaelisporun altyapısına geçerek 2005te profesyonel olan Erol, Gölcükspor ve Orhangazi Gençlerbirliği takımlarında da oynadı. Erol, son olarak geçen sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Körfez Futbol Kulübünün kalesini 26 maçta korudu. Kaleci, ikisi Spor Toto Süper Lig, 31i Bank Asya 1. Lig, 58i Spor Toto 2. Lig, 29u Spor Toto 3. Lig, biri Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere şimdiye kadar toplam 121 maçta görev yaptı.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitsporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER