THYden Aileye Yüzde 20 İndirim

THYden Aileye Yüzde 20 İndirim -Türk Hava Yolları (THY) ailece seyahat edecek iç hat yolcuları için indirimli bilet satış kampanyası başlattı


KAYSERİ (A.A) - Türk Hava Yolları (THY) ailece seyahat edecek iç hat yolcuları için indirimli bilet satış kampanyası başlattığı bildirildi.
     THY Kayseri Satış Müdürü Tamer Sislier, AA muhabirine yaptığı açıklamada, en az 4 kişilik ailelere iç hatlarda yüzde 20 indirimli bilet satışının başladığını söyledi.
     Sislier, şöyle devam etti:
     Bu kampanyamız, yalnızca THYnin iç hat uçuşlarında geçerli olacak. Belirlenen hatlarda, belirlenen dönemlerde, uçuşa 5 gün kalana kadar satın alınan biletler için geçerli olacak.
     Rezervasyon kaydında aynı soyadına haiz minimum dört (4) maksimum dokuz (9) yolcunun yer alması gerekmekte. İç hat uçuşlarımızda indirimli bilet satın alma hakkı olan (Çocuk, 65 yaş üstü ve Öğrenci vb) yolcularımız için çift indirim uygulanmayacak. Aile indirimli biletlerin tamamı birlikte düzenlenecek ve aile indirimi yalnızca THYnin direkt uçuşlarında geçerli olacak.
     Kampanya ile ilgili detaylı bilgilerin, THY bilet satış ofisleri ile şirketin internet sayfasından alınabileceği belirtildi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber THYden Aileye Yüzde 20 İndirim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER