TGF Genel Başkan Vekili Karacadan BİKe

TGF Genel Başkan Vekili Karacadan BİKe taziye ziyareti


ESKİŞEHİR (A.A) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, Basın İlan Kurumu (BİK) Eskişehir Şube Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.
     Şube Müdürü Celal Güneşe taziye dileklerini ileten Karaca, 26 Eylül 2012 tarihinde Sakaryada görev başında iken uğradığı silahlı saldırı sonucunda önce ağır yaralanan ve bir süre sonra hayatını kaybeden Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Recep Bolatın vefatın dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi.
     BİKin Sakaryada meydana gelen olayda iki sevilen personelini kaybettiğini ifade eden Karaca, şunları kaydetti:
     Sakaryada yayın yapan Anadolu Gazetesini denetleme görevi esnasında, gazete sahibinin silahlı saldırısı sonucunda hayatını kaybeden Devrim Ersin Özerginin ardından 13 gün boyunca yaşam mücadelesi veren BİK Sakarya Şube Müdürü Recep Bolatın da hayatını kaybetmiş olmasından derin üzüntü duyuyoruz. Bu menfur saldırının gazete sahibi kimliğini taşıyan birisi tarafından yapılmış olması, üzüntümüzü ve tepkimizi daha fazla artırmıştır. BİKin ikinci şehidi Bolata Allahtan rahmet, başta ailesi ve Basın İlan Kurumu camiası olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu tür elim bir hadisenin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.
     Güneş de taziye ziyaretinde bulunarak acılarını paylaşan Karaca ile Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreter Bülent Özyazıcıya teşekkür ederek, Basın İlan Kurumu ile gazeteler arasında mevcut bulunan sağlıklı çalışma köprüsünün yıkılmasına yönelik bu tür üzücü hadiselerin tekrar yaşanmamasını temenni etti.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TGF Genel Başkan Vekili Karacadan BİKe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER