TFF 2. Lig

TFF 2. Lig -Giresunspor Teknik Direktörü Demir: -Biz göreve gelirken gerek yönetimimiz, gerek teknik kadro olarak kimseye bir söz vermedik. Çünkü ileride hiç kimseye hikaye uydurmak zorunda kalmak istemiyoruz (Fotoğraf


NEVŞEHİR (A.A) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor, ikinci etap kamp çalışmalarına Nevşehirin Avanos ilçesinde devam ediyor.
     Girensuspor, yeni sezon hazırlıklarını kamp yaptığı otelin sahasında günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. Kamp hakkında AA muhabirine bilgi veren Giresunspor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Avanosun hem fiziki şartları, hem de iklim şartları açısından çok iyi bir kamp yeri olduğunu belirtti.
     Demir, ilk etap kampını tamamladıktan sonra 2. etap için Avanosa geldiklerini, buradaki kampın Ramazan Bayramı öncesine kadar devam edeceğini söyledi.
     Kadrolarını tamamen yenilediklerini, geçen seneden sadece 3 futbolcu ile yola devam ettiklerini dile getiren Demir, Şu an için kadromuzda bulunan futbolcuların temposundan, çalışma disiplininden son derece memnunuz. Aramıza yeni katılan oyuncular da oluyor. Transfer dönemi de devam ettiği için kadromuzda eksik gördüğümüz yerlere takviyeler yapacağız. Bunun için de burada bulunan takımlarla hazırlık müsabakaları oynayacağız. 9 Eylülde başlayacak olan lige kadar hazır olmaya gayret edeceğiz dedi.
     Cengiz Demir, Giresunda çok önemli bir futbol kültürü olduğunu, bunun için de genç kadronun arasına kattıkları deneyimli futbolcuları seçerken şehrin sevdiği, tanıdığı isimleri tercih ettiklerini vurgulayarak, Biz göreve gelirken gerek yönetimimiz gerek teknik kadro olarak kimseye bir söz vermedik. Çünkü ileride hiç kimseye hikaye uydurmak zorunda kalmak istemiyoruz. Herkes gerçekleri biliyor, Giresunsporun zor bir süreçten geçtiğini herkes biliyor. Ancak biz çalışacağız, doğru işler yapacağız diye konuştu.
     Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul da, Giresunsporun geçen sene şansız bir şekilde averaj farkıyla küme düştüğünü, bu yıl kadrolarında yapılanmaya giderek takımı yenilediklerini söyledi.
     Özkul, transferleri de en geç 1 hafta içinde tamamlayacaklarını ifade ederek, forvet, stoper ve sol bek bölgesine futbolcu transfer etmeyi düşündüklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Murat Asil / Yücel Velioğlu / İsmail içer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER