TFFnin Şanlıurfaspor

TFFnin Şanlıurfaspor-1461 Trabzon maçı kararı -Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Saraçoğlu: -Maçın bırakıldığı yerden oynanması için girişimde bulunacağız


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Şanlıurfaspor-1461 Trabzon maçı kararına ilişkin, Maçın bırakıldığı yerden oynanması için girişimde bulunacaklarını bildirdi.
     Saraçoğlu, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfaspor ile 1461 Trabzon takımları arasında geçen ay GAP Arena Stadyumunda yapılan ve 34. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen karşılaşmanın ardından TFFnin verdiği kararı değerlendirdi.
     TFFnin, karşılaşmayı rakip takımın lehine 2-1lik galibiyetle tescillediğini hatırlatan Saraçoğlu, karşılaşmanın küçük bir olay nedeniyle tatil edildiğini savunarak, şunları kaydetti:
     Federasyon olayları incelemiş ve maçın tatil edilmesine yönelik araştırmasını yapmış. Maçın o anki skorunu sonuç olarak tayin etmiş ve hükmen mağlubiyet kararı vermemiş. Büyük olaylar olsa, hükmen yenilgi verilirdi. Ancak federasyon da maçın tatil edilmesine inanmamış, almış incelemiş 2-1i tescil etmiş. Bu büyük bir hata. Bu maç gerçekten tatil edilmemeliydi, bununla ilgili gereken itirazlarımızı yapacağız. Maçın bırakıldığı yerden oynanması için girişimde bulunacağız. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz.
     Saraçoğlu, verilen kararın gelecek maçlar açısından da kötü örnek olarak kabul edilebileceğini savundu.
    
     -GAP Arenada Süper Lig maçı yapılabilir
    
     Kemal Saraçoğlu, açıklamasının ardından bir gazetecinin Gaziantepsporun sahasının bakımda olması nedeniyle 2 maçını Şanlıurfada oynayabileceğine yönelik sorusunu da cevapladı.
     Saraçoğlu, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, beni arayarak sahalarında yapacakları 2 maçı bizim stadımızda oynamak istediklerini iletti. Ben de söz konusu talebi memnuniyetle kabul edeceğimizi bildirdim. Bu hafta Gaziantepsporun Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın GAP Arenaya alınması gündemde. Sahamız hazır, konuya ilişkin nihai kararı bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber TFFnin Şanlıurfaspor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER