Teröre bayraklı protesto

Teröre bayraklı protesto


MERSİN (A.A) - Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, son dönemlerde artan terör olayları ve şehit cenazelerinin, toplumu derinden yaraladığını bildirdi.
     Kiltaş, yaptığı yazılı açıklamada, toplumsal birliktelik ve beraberliğin en üst seviyeye çıkması gereken bir dönemde tüm esnaflara işyerlerine ve evlerine Türk Bayrağı asma çağrısında bulundu.
     Hain terör örgütü mensuplarının uzun yıllardır ülkede huzuru bozmak, ülkeyi parçalamak için insanlık dışı saldırılar gerçekleştirdiğine dikkati çeken Kiltaş, şunları kaydetti:
     Dini, dili, ırkı, mezhebi ayrı olmasına rağmen Anadolu toprakları üzerinde yüzlerce yıldır kardeşçe yaşayan insanlarımız arasına nifak tohumları ekmeye çalışan, ülkemizi parçalama gayesi güden şer odakları, maalesef hain saldırılarına geride bıraktığımız Ramazan ayında da devam etmişlerdir. Doğu ve Güneydoğu-da yaptıkları saldırının yanı sıra, İzmir ve son olarak da Gaziantepte bayram günü demeyip, kadın-çocuk dinlemeden bomba patlatanlara karşı verilecek en güzel cevap, toplumsal birliktelik ve beraberliğimizi göstermek olacaktır. Bu nedenle tüm esnaflarımıza çağrıda bulunuyorum ve hem işyerlerini, hem de evlerini Türk Bayrakları ile donatmalarını istiyorum.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Teröre bayraklı protesto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER