Tepebaşı Belediyesi kış hazırlıkları

Tepebaşı Belediyesi kış hazırlıkları


ESKİŞEHİR (A.A) - Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sert geçen kış koşularından etkilenmemesi için çalışmalara başladı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesinin hizmet filosunda bulunan 3 tuz serpme aracının, 4 greyderin, 5 bekoloderin, 2 lastik tekerlekli yükleyicinin, 4 mini yükleyicinin ve 16 kamyonun kış boyunca görev yapacağı bildirildi.
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Zincirlikuyu Mahallesinde bulunan Tepebaşı Belediyesi Şantiyesini ziyaret ederek araçlar hakkında bilgi aldığı belirtildi. Filoya katılan yeni tuzlama aracının direksiyonuna geçen Ataç, geçtiğimiz yıl sert geçen kış aylarına rağmen karla mücadele ettiklerini, bu kış için de önlemlerin alındığını kaydetti.
     Sert geçen kış şartlarında diğer araçlarla beraber, meydana gelebilecek ulaşım sorunlarına çözüm getirmek için kullanılması planlanan tuz sericinin, hidrostatik ve elektronik sistem ile donatıldığı anımsatıldı. Yapılan çalışmalar ve hazırlıklarla, vatandaşların kış mevsiminde ulaşım sorunu yaşamaması planlanıyor.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tepebaşı Belediyesi kış hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER